Cases

Vejle Boldklub

Velkommen til Nørreskoven

Vi følger Vejle Boldklub, byens stolthed, mens vi dokumenterer de magiske øjeblikke, som blandt andet klubbens rejse til Superligaen. Vores samarbejde inkluderer desuden spillerinterviews og originalt indhold med spillere på og uden for fodboldbanen.

Økologiske æg fra Niels & Grete:

En himmel til forskel

Niels & Grete inviterer os med ind i deres farverige univers af økologiske æg, naturlighed og dyrevelfærd – 'deres verden i en æggeskal'. Ægteparret fra Hinge Søgaard driver en stor økologisk ægproduktion, men deres kernefokus er forankret i en dybt følt mission og en stærk værdibaseret tilgang.

Munkebjerg Hotel:

Træd ind bag de massive mure på det traditionsrige Munkebjerg Hotel

I vores samarbejde fokuserer vi på at væve en sammenhængende rød tråd gennem deres visuelle kommunikation og sikre, at hver eneste af deres unikke tilbud får den opmærksomhed, det fortjener.

Hos Munkebjerg arbejder vi tæt sammen, måned efter måned, hvor vi rådgiver, inspirerer og skaber små film, der ikke blot overbringer budskaber, men også skaber dybdegående samtaler og fastholder en varig position i bevidstheden hos vores målgruppe.

Rabih's Old Barbershop:

Hurtige klipninger og skæve smil driver organisk vækst & lokal positionering

Vi styrker byens originale barbershop markedsposition i Vejle med unikt, personligt og originalt indhold til Instagram.

''Fortællinger fra Gågaden'' er en serie på Instagram & TikTok, der dykker ned i kundens kerneværdier og skaber en forbindelse med den lokale målgruppe. Gennem disse små film formidles historier, der resonerer med både kundens identitet, interesser og nære fællesskab i Vejle.


Små Film er et content bureau med speciale i filmproduktion. Vi holder til i Spinderihallerne i Vejle.

Kontakt

+45 31 66 10 05
[email protected]

CVR 42919993
DK 7100 Vejle
Spinderigade 11 G09

Bliv klogere på content marketing

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev