Om os

Mathias Poulsen

Content Specialist / Partner


Mathias er skarp på de seneste trends inden for sociale medier, valget af platforme og de mest effektive måder at nå sin målgruppe.

Med en solid uddannelses- og erfaringsmæssig ballast inden for rådgivning og strategisk kommunikation udgør Mathias bindeleddet mellem vores kunders målsætninger og den praktiske realisering af disse mål.

+45 31 66 10 05

[email protected]

Oliver Dinesen

Content Creator / Partner


Oliver har en omfattende indsigt i, hvordan man fortæller historier og tilpasser dem til vores kunders behov i et dynamisk og konstant foranderligt medielandskab.

Han har en filmuddannelse fra Multiplatform Storytelling & Production i Aarhus, og har desuden engageret sig i filmproduktioner på tværs af alle mulige formater og genrer i løbet af de seneste 7 år.

+45 42 25 26 62

[email protected]

Anders Riber

Editor


Anders er uddannet fra Multiplatform Storytelling & Production og har blandt andet erfaring som post producer fra et af landets største mediehuse.

[email protected]

Instagram

YouTube

TikTok

Podcast

Hvad er dine forretningsmål?

Vi forstår vigtigheden af at omsætte dine forretningsmål til overbevisende visuelt indhold.

Uanset om du ønsker at styrke dit brands tilstedeværelse, skabe stærkere relationer til din målgruppe eller skabe konverteringer, er vi eksperter i at skabe små film, der leverer resultater.

Små Film samarbejder tæt med dig for at forstå dine unikke behov og skabe skræddersyet indhold, der taler direkte til din målgruppe.

SpeechBubbleAlt spiller, 110%! Jeg kan kun på det varmeste anbefale Små Film og har I ikke allerede booket et møde med dem og fået en aftale i hus, så bedre i dag end i morgen.

Michele, Indehaver af Madindustrien


Små Film er et content bureau med speciale i filmproduktion. Vi holder til i Spinderihallerne i Vejle.

Kontakt

+45 31 66 10 05
[email protected]

CVR 42919993
DK 7100 Vejle
Spinderigade 11 G09

Bliv klogere på content marketing

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev